Fogfehérítés Budapesten

GYORS MÓDSZER

Esztétikai fogfehérítés

Esztétikai fogfehérítés

Tudta, hogy a fogászati fogfehérítéstől egyetlen kezelés alatt akár 8 árnyalattal fehérebb lehet a foga?

Sajnos nem mindenki születik tökéletesen fehér fogakkal. Fogaink alapszíne genetikai okokra vezethető vissza, de befolyásolja a táplálkozás, lepedék és fogkő jelenléte, továbbá a dohányzás is.
A fogfehérítés budapesti rendelőnkben fájdalommentes, és tartós eredménnyel jár.

Fogfehérítés Budapesten

Időpontot foglalok

A fogfehérítés történhet fogorvosnál, illetve otthon is. Fontos kiemelni, hogy az otthoni fogfehérítésnél is orvosi előkészítés, illetve folyamatos orvosi kontroll szükséges!

A fogfehérítés menete

A fogfehérítés menete során az első lépés, hogy a fogakat elő kell készíteni a fehérítésre: nagyon fontos az alapos fogkőeltávolítás és polírozás, a szuvas fogak ellátása, és az esetlegesen rossz tömések cseréje!

A rendelői fogfehérítés menete

A rendelői fogfehérítés menetének következő lépése, hogy felviszünk egy speciális ínyvédő anyagot a fogak körül az ínyre. Így megelőzve annak sérülését. Ezután egy pici ecset segítségével bekenjük a fehérítő anyaggal a fogakat, majd egy speciális lámpával megvilágítjuk azt. Az egész folyamat körülbelül 1 órát vesz igénybe.

Az otthoni fogfehérítés menete

Az otthoni fogfehérítés menete picit más. Első lépésként a rendelőben veszünk egy lenyomatot a fogakról, ami alapján a fogtechnikus elkészíti az egyedileg kialakított fogfehérítő síneket. Ebbe kell majd beletenni a fogorvostól kapott fogfehérítő anyagot, majd a sínt éjszakára felhelyezni a fogakra.
Körülbelül egy hét alatt érhető el a megfelelő fehérség.

Belső fogfehérítés

Belső fogfehérítést gyökérkezelt fogakon alkalmazhatunk, mivel ezeknek a fogaknak gyakran picit szürkésebb árnyalatú színe van, mint a többi fognak. Ilyenkor a fog belsejébe fehérítőanyagot juttatunk, amit ideiglenes töméssel zárunk le. Ezt az eljárást néhány naponta megismételjük addig, amíg a fog kellően fehér nem lesz. Általában 2-3 kezelés elegendő szokott lenni.

Mennyibe kerül a fogfehérítés?

Jöjjön az orvosi fogfehérítés ára! Az orvosi fogfehérítés ára igen gyakori kérdés a fogászati praxisokban, hiszen ki ne vágyna fehérebb fogakra?

Rendelőnkben a rendelői fogfehérítés ára fogkőeltávolítással: 90.000 Ft, az otthoni fogfehérítés ára: 60.000 Ft

Gyökérkezelt fog belső fogfehérítése: 15.000-20.000 Ft

Ne felejtsük, a fogfehérítés fogorvosnál kell, hogy történjen minden esetben, mivel nem megfelelően és nem kellő körültekintéssel használva ezek az anyagok egészségkárosítóak lehetnek! A fogfehérítés fogorvosnál végezve mindig kontroll alatt van, bevizsgált, szabályozott és hatékony anyagokkal történik.

Azért kellene tartózkodni a nagyon olcsón, az interneten bárki által beszerezhető anyagoktól, mivel fogorvosi ellenőrzés nélkül ártalmasak lehetnek az egészségre, maradandó károkat okozhatnak fogínyünkön és fogzománcunkon.

 

Időpontot foglalok

Fogfehérítés: gyakori kérdések – a fogorvos válaszol

Vannak tipikus gyakori kérdések, amiket a páciensek rendszeresen feltesznek nekünk fogfehérítés előtt. Ezek igyekszünk most megválaszolni.

Fájdalommal jár?

A legelső kérdés az szokott lenni, hogy a fogfehérítés fájdalommal jár-e? A fogfehérítés nem jár fájdalommal, és megfelelően végezve teljesen biztonságos! A kezelés közben, és az azt követő pár napban gyenge érzékenység előfordulhat! Akinek mindig is érzékenyebbek voltak a fogai, inkább az otthoni fogfehérítést ajánljuk, mivel itt gyengébb anyaggal dolgozunk, ezért is tart maga a folyamat hosszabb ideig.

Meddig tart a fogfehérítés kezelés?

A rendelői fogfehérítés körülbelül 1 órát vesz igénybe. Az otthoni fogfehérítés egy hétig tart.

Mik lehetnek a fogfehérítés hátrányai?

A fogfehérítésnek hátrányai nincsenek, egyedül az esetlegesen felmerülő 1-2 napig tartó érzékenység lehet kellemetlen. Fontos tudni, hogy csak a természetes fogzománc fehéríthető. A tömések, koronák, héjak nem.

Mire kell odafigyelni a fogfehérítés utáni étkezéseknél?

A fogfehérítés utáni étkezéseknél a következőkre kell odafigyelni: körülbelül egy hétig érdemes tartózkodni az erősen színező élelmiszerektől. Ilyen például a vörösbor, feketekávé, tea, cékla, bogyós gyümölcsök stb. A dohányzást is érdemes mellőzni erre az időszakra (és úgy általában mindig), mivel egészségkárostíó hatása mellett nagyon gyorsan elszínezi a fogakat. Az ilyen, színező típusú ételek és italok fogyasztása természetesen azt eredményezi, hogy a fogfehérítés eredménye rövidebb ideig tart.

Mik a leggyakoribb fogfehérítés tapasztalatok?

A leggyakoribb fogfehérítés utáni tapasztalatok között szerepel, hogy a páciensek rövid idő alatt 4-7 árnyalattal fehérebb fogakkal távoznak. A fehérítést újra leghamarabb fél év múlva lehet megismételni. Néhány páciens gyenge fogérzékenységről számol be, mivel a fehérítő anyag vizet von el a fogtól. Ez pár nap alatt megszűnik.

Fogfehérítés előtte

Fogfehérítés előtt és után. Tipp: a függőleges vonal jobbra-balra húzogatható. Döbbenetes a különbség.

 

Ragyogóbb mosoly

Minimális irritáció

Gyors eredmény

KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK

Panorámaröntgennel és kezelési terv elkészítésével.

Fogtömés

A legapróbb lyukakat is megtaláljuk.

Fogpótlás

Legyen teljes értékű a rágás élménye!

Teljes panoráma röntgen

Legkorszerűbb UHD technikával.

Fizetési lehetőgek

A helyszínen készpénzben vagy bankkártyával.


Karmadent Fogászat

1027 Budapest Fő u. 62-64. fszt. 2.

+3630 850 1378

Rendelési időben

Nyitvatartás

Aktuális rendelési időért kattintson

Foglaljon időpontot

karmadentbuda@karmadent.hu