Dr. Kósa Krisztina fogorvos

Dr. Kósa Krisztina magán fogorvos Budapest Karmadent fogászat

Dr. Kósa Krisztina fogorvos

TULAJDONOS, FOGORVOS, KONZERVÁLÓ FOGÁSZAT ÉS FOGPÓTLÁSTAN SZAKORVOS

Dr. Kósa Krisztina vagyok, fogorvos. Szakterületem a fogmegtartó kezelések, fogpótlások készítése és az esztétikai fogászat.

Szakmai önéletrajz

A budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 2013-ban cum laude minősítéssel, majd ebben az évben csatlakoztam az Egyetem szakorvos képzéséhez, ahol 2016-ban konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát szereztem.

Mivel fogorvos családból származom, így igen korán körvonalazódott bennem, hogy ez az a hivatás, amivel én is foglalkozni szeretnék. Az elmúlt években a családi magán fogászati rendelőben dolgoztam, ahol Édesapám megtanította nekem a fogászat csínját-bínját. Nem csak rengeteg gyakorlati tapasztalattal gazdagodhattam itt, hanem elsajátíthattam a megfelelő kommunikáció fontosságát is.

Számomra nagyon fontos, hogy pácienseim mosollyal az arcukon távozzanak tőlem, és a következő alkalommal már így is jelenjenek meg a rendelésen, minden félelem nélkül.

Nagy hangsúlyt fektetek a prevencióra, hogy pácienseimet magtanítsam a helyes szájápolásra annak érdekében, hogy gyönyörű mosolyukat sokáig megőrizhessék.

Alapelvem szerint, mivel minden egyes páciens más és más, így mindenkinek teljes mértékben személyre szabott kezelést kell kapnia, hiszen a fogak állapotán kívül még nagyon sok tényező befolyásolhatja a megfelelő kezelés kiválasztását. Kiemelten érdekel az esztétikai fogászat vonala, hiszen itt nem csak orvos, de picit művész is lehetek. Szeretettel várom a rendelőmben, remélem, hamarosan találkozunk!

Szakterület: fogmegtartó kezelések, fogpótlások készítése, esztétikai fogászat

2013

Fogorvosi diploma megszerzése

A budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 2013-ban cum laude minősítéssel.
2015

Megnyitottam a Karmadent magán fogorvosi rendelőt Budapesten

Egy fontos lépés volt az életemben a budapesti Karmadent Fogászat megszületése, ahol magán fogorvosként kiteljesedhetek.
2016

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát szereztem

Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karon szakorvosi képesítést fejeztem be 2016- ban. Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát szereztem.
Miben számíthat a magán fogorvosi szaktudásomra?

Lehetek a fogorvosa?

  • Nagy hagsúlyt fektetek a prevencióra, hogy pácienseimet magtanítsam a helyes szájápolásra annak érdekében, hogy gyönyörű mosolyukat sokáig megőrizhessék.
  • Alapelvem szerint, mivel minden egyes páciens más és más, így mindenkinek teljes mértékben személyre szabott kezelést kell kapnia.
  • Kiemelten érdekel az esztétikai fogászat vonala, hiszen itt nem csak orvos, de picit művész is lehetek.

Pácienseim mondták

SEGÍTHETEK?

KÉRJEN IDŐPONTOT!

+3630 850 1378

KÜLDJÖN ÜZENETET

karmadentbuda@gmail.com

Rendelési idő

Hétfő
14:00 - 20:00
csütörtök
8:00 - 14:00
Péntek
14:00 - 18:00
[contact-form-7 id="2603" title="1-kapcsolati-urlap "]

Karmadent Fogászat

1027 Budapest Fő u. 62-64. fszt. 2.

+3630 850 1378

Rendelési időben

Nyitvatartás

Aktuális rendelési időért kattintson

Foglaljon időpontot

karmadentbuda@karmadent.hu