Fogbetegségek

Leggyakoribb fogbetegségek, melyek nem csak bosszúságot okoznak, de komoly egészségügyi kockázattal is járhatnak. Mutatjuk a fogproblémák okait, hatásait és kezelési módjuk leírását.

Segítünk megelőzni és kezelni a fogbetegségeket

Különböző fogbetegségek sajnos a lakosság nagy részénél előfordulnak. Ezek általában az elégtelen szájhigiénia és egészségtelen táplálkozás következményei.

A fogbetegségek megelőzésében nagyon fontos a már gyermekkorban elkezdődő egészségre nevelés, és a rendszeres fogászati szűrővizsgálatok. Sajnos az emberek nagy része hajlamos az utolsó pillanatra hagyni a fogorvos felkeresését, mikor már valóban csak fájdalmas és költséges megoldásokkal lehet helyrehozni fogazatunk állapotát.

A fogbetegségek nem csupán leheletünket és mosolyunk szépségét teszik tönkre, hanem befolyásolják a rágófunkciót ezáltal az emésztést is. A gyulladásban lévő fogak és fogíny a testben szerteszét okozhatnak különböző gócbetegségeket.

Nem csupán a gyógyítás, de azok megelőzése is kiemelt fontosságú. Ehhez összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat a témában.

Minden, amit tudnia kell a fogbetegségekről

Karmadent Fogászat

1027 Budapest Fő u. 62-64. fszt. 2.

+3630 850 1378

Rendelési időben

Nyitvatartás

Aktuális rendelési időért kattintson

Foglaljon időpontot

karmadentbuda@karmadent.hu